OGLAS za javnu prodaju putem pismenih ponuda

12.10.2018. - Referent informisanja

O  G  L  A  S

za javnu prodaju putem pismenih ponuda
PREDMET PRODAJE:  Rabljena vozila i rezervni dijelovi

Kompletan oglas preuzmite ovdje.


MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM «ČOVJEK – ŠUMA – NAUKA”

05.10.2018. - Referent informisanja
MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM «ČOVJEK – ŠUMA – NAUKA”

Šumarski fakultet Univerziteta u Sarajevu
 u povodu obilježavanja 70 godina postojanja i uspješnog rada organizira Međunarodni simpozijum «Čovjek – Šuma – Nauka” (PEFOSS)koji će se održati od 10. do 12. oktobra 2018. godine u Hotelu Holiday, Zmaja od Bosne 4,  Sarajevo. Ceremonija svečanog otvorenja Simpozijuma će se održati u srijedu, 10. oktobra 2018. godine sa početkom u 10:00 sati u Kongresnoj sali Hotela Holiday u Sarajevu.

Uprava Unsko-sanskih šuma održala konferenciju za štampu: Penzioneri će dobiti ogrjev do kraja oktobra

02.10.2018. - Referent informisanja

Uprava ŠPD Unsko-sanske šume održala je danas konferenciju za novinare. Na to su se kažu odlučili zbog više aktulenih pitanja od kojih je u samom vrhu isporuka ogrjeva.

Problemi oko isporuke trupaca te ogrjevnog drveta stanovništvu i javnim ustanovama, koji su naročito bili izraženi  u prvom dijelu godine, u značajnoj mjeri su prevaziđeni i situacija je sada puno bolja, kazali su predstavnici uprave ŠPD  Unsko-sanske šume.


Rok za isporuku ogrjeva penzionerima do 31. oktobra

24.09.2018. - Referent informisanja

ŠPD "Unsko-sanske šume" d.o.o Bosanska Krupa proizvodnju šumskih drvnih sortimenata realizuje u skladu sa Planom proizvodnje ŠPD-a koji se posljednjih nekoliko godina nije bitno mijenjao. Izmjene su ipak prisutne u Planu proizvodnje ogrijevnog drveta, čija je proizvodnja, u odnosu na prošlu godinu, uvećana za 1276 kubika. Znači količina drvnih sortimenata koje ŠPD proizvodi za potrebe svojih kupaca je znatno uvećana u odnosu na količine od prošle godine. U zimskom periodu ŠPD je bilo primorano da u potpunosti obustavi proizvodnju zbog obilnih padavina, o čemu je javnost bila upoznata.

U mjesecu februaru, martu i aprilu proizvodnja je bila u potpunosti onemogućena. Unatoč tome, poboljšanjem vremenskih uslova, preduzeće je intenziviralo proizvodju i zaostaci su iz dana u dan sve manji. 


Promotivni video našeg preduzeća

20.09.2018. - Referent informisanja

Logo Unsko - sanske šume ŠPD "Unsko - sanske šume"
Radnička bb, 77280 Bos. Krupa
T: + 387 (0)37 476 901
F: + 387 (0)37 476 929
[email protected]
Cjenovnik


Rječnik šumarskih pojmova