Ekološka akcija uklanjanja otpada iz šuma.

12.07.2017. - Referent informisanja
Ekološka akcija uklanjanja otpada iz šuma koju je finansiralo Ministarstvo za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša u okviru realizacije projekta "Uklanjanje divljih deponija iz šuma".


Dopuna reagovanja na prilog emitovan na RTRS u emisiji „Pečat“ dana 08.06.2017. godine

06.07.2017. - Referent informisanja

                                                                                 S kim si takav si!

                Domaćoj javnosti manje-više poznat je sizifovski napor bosanskopetrovačkog načelnika Zlatka Hujića u napadima na ŠPD "Unsko-sanske šume" d.o.o Bosanska Krupa, u cilju nanošenja štete i rušenja digniteta ovog preduzeća.  Načelnik Hujić makijavelističkom metodom „Cilj opravdava sredstvo“ ne bira mjesto, vrijeme ni sredstvo kada je u pitanju njegov primarni cilj – nanošenje štete Unsko-sanskim šumama. Jedno od njegovih sredstava koje je u posljednje vrijeme primjenjivao je saradnja sa ljudima „s' druge strane zakona“.
Završena Šumarijada 2017 - proglašeni najuspješniji takmičari

03.07.2017. - Referent informisanja

U organizaciji Šumsko-privrednog društva  "Unsko-sanske šume" d.o.o Bosanska Krupa,  u subotu 1. jula 2017. godine u Bosanskom Petrovcu održana je osma po redu tradicionalna manifestacija Šumarijada. Radi se o jedinstvenom događaju kojeg čine natjecanja u šumarskim i sportskim disciplinama te kulturno-zabavni program. Cilj organizovanja šumarijade je afirmacija šumarstva i šumarske struke, stvaranje osjećaja pripadnosti preduzeću kod zaposlenika kao i njihovo međusobno upoznavanje i zbližavanje. Ovogodišnja šumarijada započela je svečanim defileom učesnika u 9 sati ispred Šumarije u Bosanskom Petrovcu, a nastavljena je na stadionu NK Mladost.  


Dobro došli na Osmu Šumarijadu

30.06.2017. - Referent informisanja

U organizaciji Šumsko-privrednog društva  "Unsko-sanske šume" d.o.o Bosanska Krupa,  u subotu 1. jula 2017. godine u Bosanskom Petrovcu održaće se Osma Šumarijada. Ova jedinstvena manifestacija koju čine natjecanja u šumarskim i sportskim disciplinama te kulturno-zabavni program, započeće svečanim defileom učesnika u 9 sati ispred Šumarije u Bosanskom Petrovcu. Počatak takmičenja predviđen je u 9 sati i 30 minuta na stadionu Nogometnog kluba „Mladost“ u Bosanskom Petrovcu. 


Bajram šerif mubarek olsun!

23.06.2016. - Referent informisanja
Svim radnicima ŠPD "Unsko-sanske šume" d.o.o Bosanska Krupa, našim poslovnim partnerima i građanima želimo sretne bajramske blagdane.

Logo Unsko - sanske šume ŠPD "Unsko - sanske šume"
Radnička bb, 77280 Bos. Krupa
T: + 387 (0)37 476 901
F: + 387 (0)37 476 929
[email protected]
Cjenovnik

Rječnik šumarskih pojmova