Bajram šerif mubarek olsun!

Napisano od strane

Bajram šerif mubarek olsun!Svim građanima islamske vjeroispovjesti, zaposlenicima i poslovnim partnerima ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa, želimo sretne i radosne nastupajuće dane Kurban-bajrama. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Svim građanima islamske vjeroispovjesti, zaposlenicima i poslovnim partnerima ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa, želimo sretne i radosne nastupajuće dane Kurban-bajrama. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Obavještavamo sve zaposlenike ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa da će u petak 27.11.2009. godine koristiti dan plaćenog odsustva zbog Bajramskih blagdana. Zbog smanjenog obima poslova koji je nastao kao posljedica poremećaja na tržištu i efikasnije organizacije rada, svi zaposlenici, počev od Uprave ŠPD-a, neće raditi na dan 26.11.2009. godine a obračun će se vršiti shodno članu 16. Pravilnika o platama, naknadama plata i ostalim materijalnim naknadama zaposlenika ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa.

U cilju zaštite šuma i imovine ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa, izvršni direktor za oblast šumarstva će u saradnji sa upravnicima Podružnica/Pogona, odrediti potreban minimum zaposlenika koji će biti raspoređeni na dežurstva.

Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.