Preminuo Zilhad Omeragić

Napisano od strane

Preminuo Zilhad OmeragićU srijedu 31. Oktobra 2007.godine, zaposlenike ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa neprijatno je iznenadila vijest o smrti Zilhada Omeragića, zaposlenika Podružnice „Građenje, mehanizacija i održavanje“ u Bosanskom Petrovcu, gdje je radio kao otpremač u kamenolomu. Zilhad Omeragić preminuo je u 48. Godini života na radnom mjestu od posljedica srčanog udara.
U srijedu 31. Oktobra 2007.godine, zaposlenike ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o Bosanska Krupa neprijatno je iznenadila vijest o smrti Zilhada Omeragića, zaposlenika Podružnice „Građenje, mehanizacija i održavanje“ u Bosanskom Petrovcu, gdje je radio kao otpremač u kamenolomu. Zilhad Omeragić preminuo je u 48. Godini života na radnom mjestu od posljedica srčanog udara.

Većinu svog radnog vijeka, proveo je u Unsko-sanskim šumama gdje je zasnovao radni odnos još 1998. godine. Svojim odlaskom ostavio je veliku prazninu u radnom kolektivu i u srcima onih koji su ga voljeli. Najveća praznina i bol, ipak, ostala je u srcima njegovih najmilijih: majke Vasve, supruge Esme, kćeri Mirele i sina Mirsada. Dženaza i ukop obavljena je u četvrtak 1. novembra ove godine na mezarju „Didovići“ u Bosanskom Petrovcu. Više stotina prijatelja, rođaka, radnih kolega, komšija i poznanika došlo je iz svih općina USK-a kako bi se posljednji put oprostili sa Zilhadom Omeragićem te uputili izraze sućuti njegovoj porodici.

Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.