Unsko-sanske šume, tradicionalni učesnik sajma EKOBIS

Napisano od strane

Ovogodišnji 19. međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2022 svečano je otvoren u četvrtak 08.09.2022. godine na Gradskoj otoci u Bihaću u 11 sati. Organizator sajma je Privredna komora USK, dok su generalni pokrovitelji ponovo Vlada USK i Ministarstvo privrede USK. Suorganizator je Grad Bihać, a podrška Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Agencija za vodno područje rijeke Save, Vanjskotrgovinska komora BiH i Privredna komora Federacije BiH.

Učešće na ovogodišnjem sajmu uzelo je preko 200 izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Slovačke, Bugarske i još nekoliko evropskih zemalja. Redovni, tradicionalni učesnik sajma, već devetnaesti put je i ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa.

Redovni, tradicionalni učesnik sajma, već devetnaesti put je I ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa. U okviru ovogodšnjeg EKOBIS-a održat će se i 2.međunarodni sajam turizma – EKOTOUR, te 2. međunarodni sajam obrta. Sajam će trajati do nedjelje 11.09.2022. godine kada će biti upriličeno i njegovo zatvaranje.


Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.