Bilten

Napisano od strane

Bilten Uposlenici ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o. Bosanska Krupa, od 1.jula ove godine imaju priliku putem informativnog biltena upoznati se sa radom, problemima, te stanjem u podružnicama i šumarijama. Promotivni broj štampan je na petnaest strana, a prema riječima Jasmina Grošića, urednika biltena, planirano je da naredni brojevi, zavisno od potrebe, izlaze na mnogo više strana i jednom mjesečno…
Uposlenici ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o. Bosanska Krupa, od 1.jula ove godine imaju priliku putem informativnog biltena upoznati se sa radom, problemima, te stanjem u podružnicama i šumarijama. Promotivni broj štampan je na petnaest strana, a prema riječima Jasmina Grošića, urednika biltena, planirano je da naredni brojevi, zavisno od potrebe, izlaze na mnogo više strana i jednom mjesečno.

Bilten je distribuiran svim šumarijama te radilištima. U ovom broju bilten piše o požarima, samoodrživom razvoju “Rasadnika” Cazin, proizvodnji u Podružnici “Šumarija” Bosanski Petrovac, uzgoju jagoda u cazinskom rasadniku, te o posebnim mjerama zaštite na radu. Također, tu su još zanimljivosti i oglasi. Grošić ističe da će naredni brojevi, pored aktualnih vijesti, biti upotpunjeni tematskim prilozima stručnjaka iz oblasti šumarstva. U toku su pregovori sa ostalim šumsko-privrednim društvima u BiH o proširivanju saradnje i na ovom polju.

Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.