Održana konstituirajuća sjednica Skupštine ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa

Napisano od strane

Održana konstituirajuća sjednica Skupštine ŠPD
U srijedu 11. jula 2012. godine u Bosanskoj Krupi održana je konstituirajuća sjednica Skupštine ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa.
U srijedu 11. jula 2012. godine u Bosanskoj Krupi održana je konstituirajuća sjednica Skupštine ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa. Skupštinu ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa, u novom sazivu, u činiće 7 članova i to: Prošić Dževad diplomirani pravnik iz Cazina, Dragica Kurbegović pravnik iz Sanskog Mosta, Ben Messaoud Mohamed diplomirani inžinjer šumarstva iz Bihaća, Samir Sedić diplomirani pravnik iz Bosanske Krupe, Nisvet Jusić profesor iz Bužima, Elvedin Kasupović diplomirani ekonomista iz Velike Kladuše i Amir Imširević diplomirani inžinjer arhitekture iz Bihaća.

U prvom dijelu sjednice kojom je predsjedavao predsjednik Uprave i direktor ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa mr. Đevad Muslimović, prisutni članovi jednoglasno su izabrali Dragicu Kurbegović za predsjednika Skupštine, dok su za zamjenika predsjednika izabrali Amira Imširevića. Skupštinu ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa, na mandat od četiri godine imenovala je Skupština Unsko-sanskog kantona na svojoj sjednici održanoj 24. maja 2012. godine a na prijedlog Komisije za izbor i imenovanja i administrativno-finansijska pitanja Skupštine.

Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.