Održana 36.sjednica Nadzornog odbora ŠPD-a

Napisano od strane

Održana 36.sjednica Nadzornog odbora ŠPD-aU prostorijama Podružnice «Šumarija» Bihać, u utorak 31.oktobra ove godine, održana je 36. sjednica Nadzornog odbora ŠPD «Unsko-sanske šume» d.o.o. Bos. Krupa. Raspravljalo se o Prijedlogu Statuta ŠPD-a, Odluci o raspisivanju javnog konkursa za predlaganje kandidata za predsjednika i članove Odbora za reviziju te Prijedlogu uslova i kriterija za raspodjelu sirovina između ŠPD-a i drvoprerađivača sa područja Unsko-sanskog kantona.
U prostorijama Podružnice «Šumarija» Bihać, u utorak 31.oktobra ove godine, održana je 36. sjednica Nadzornog odbora ŠPD «Unsko-sanske šume» d.o.o. Bos. Krupa. Raspravljalo se o Prijedlogu Statuta ŠPD-a, Odluci o raspisivanju javnog konkursa za predlaganje kandidata za predsjednika i članove Odbora za reviziju te Prijedlogu uslova i kriterija za raspodjelu sirovina između ŠPD-a i drvoprerađivača sa područja Unsko-sanskog kantona.

Članovi Nadzornog odbora raspravljali su još o izmjeni Odluke o imenovanju komisija za pregled odabiranja i doznake stabala a primili su na znanje i Informaciju o stanovima koji su bili vlasništvo Preduzeća prije procesa otkupa stana i otkupljenim stanovima kako bi se krenulo u proceduru za njihovu dodjelu. Posebnu pažnju i najširu diskusiju izazvao je Prijedlog novog Statuta ŠPD «Unsko-sanske šume» d.o.o. Bosanska Krupa koji je rađen na osnovu Zakona o privrednim društvima i Zakona o javnim preduzećima.

Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.