Priznanja „Najmenadzer i najkompanija“ za ŠPD “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa i direktora Ðevada Muslimovića

Napisano od strane

Priznanja „Najmenadzer i najkompanija“ za ŠPD U organizaciji Nezavisne agencije iz Zenice, Europskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager, u četvrtak 8. decembra 2011. godine, u Banskom dvoru u Banjoj Luci, u prisustvu oko petsto zvanica, Šumsko-privrednom društvu “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa i direktoru ovog preduzeća Đevadu Muslimoviću dodijeljena su priznanja „Najmenadžer i najkompanija“ za 2011. godinu.
U organizaciji Nezavisne agencije iz Zenice, Europskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager, u četvrtak 8. decembra 2011. godine, u Banskom dvoru u Banjoj Luci, u prisustvu oko petsto zvanica, Šumsko-privrednom društvu “Unsko-sanske šume” d.o.o Bosanska Krupa i direktoru ovog preduzeća Đevadu Muslimoviću dodijeljena su priznanja „Najmenadžer i najkompanija“ za 2011. godinu.

Sa područja Unsko-sanskog kantona načelniku općine Bosanska Krupa Arminu Halitoviću dodijeljeno je priznanje „Najnačelnik“ a direktoru preduzeća Č.J. iz Bihaća Dini Čavkiću priznanje za „Najmenadžera 2011 u oblasti velikog i srednjeg biznisa . Žiri je donio odluku o dodjeli 27 nagrada za menadžere i privredne kompanije. Pored toga, dodijeljeno je pet nagrada za doprinos razvoju sporta, kulture, zdravstva i finansijskog sektora, šestorici načelnika općina, te jednom ambasadoru.

Priznanje „Najmenadžer 2011 u oblasti velikog biznisa dobio je direktor ŠPD Unsko sanske šume iz Bosanske Krupe Dževad Muslimović. Pored toga direktor Muslimović dobio je i kristalnu statuu koja se dodjeljuje najboljima medju najboljim. Posebno je istaknuta njegova uloga u stabilizaciji Preduzeća, prometu većem od 27 miliona maraka, inovativnim idejama i načinu na koji planira proširiti djelatnost preduzeća.

Specijalno priznanje Nezavisne agencije Evropskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager „Najnačenik 2011.“ pripalo je i Arminu Halitoviću, načelniku Općine Bosanska Krupa. Halitović je priznanje dobio za poseban doprinos ukupnom razvoju Bosanske Krupe, realizaciju značajnijih projekata, stvaranje uslova za bolji život sugradjana i povoljnog ambijenta za razvoj poduzetništva i biznisa.

Pored ovih, na područje Unsko sanskog kantona stiglo je i priznanje u oblasti srednjeg biznisa koje je uručeno Dini Čavkiću vlasnik firme ČJ iz Bihaća, koji je za kratko vrijeme izrastao u vrsnog menadžera u oblasti metalske industrije. Nakon dodjele priznanja u Hotelu Bosna u Banjoj luci održana je i tradicionalna prateća manifestacija Izbora menadžera – Međunarodna poslovna konferencija o biznisu u 2012. godini.

Zadnja izmjena: 06. 03. 2024.